Castellano

Turisme mostra in situ la festa dels Moros i Cristians a periodistes francesos

Turisme mostra in situ la festa dels Moros i Cristians a periodistes francesos

  La Generalitat, a través de l'Agència Valenciana del Turisme, ha organitzat en col·laboració amb Turespaña, l'oficina espanyola de Turisme de París, i el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, un 'press trip' amb periodistes francesos amb l'objectiu de promocionar i difondre els Moros i Cristians de la Vila Joiosa, una festa amb més de 250 anys d'antiguitat, declarada d'Interés Turístic Internacional.

  D'aquesta manera, entre el 26 i el 28 de juliol, periodistes del mitjà online "Prestige et Santé", una publicació generalista i gratuïta dedicada a viatges, amb més d'11.000 visites mensuals, es trobaran a aquesta destinació de la Costa Blanca.

  Així, durant tres dies els periodistes assistiran a diversos actes commemoratius de la festa, com la desfilada cristiana, el desembarcament i la batalla. Així mateix, tindran l'oportunitat per a sopar en la caserna de la companyia "Moros del Riff".

  El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que durant aquestes dates "són molts els turistes que s'animen a viure les festes al municipi de la Vila Joisa, al mateix temps que mostren interés per conéixer altres destinacions de la Comunitat, aprofitant que les dates coincideixen en plena temporada estival".

  Colomer ha recordat que des de l'Agència Valenciana del Turisme "promocionem les nostres festes a través de diferents canals de difusió online, així com en les fires a les quals assistim, amb l'objectiu de donar a conéixer les nostres festes més singulars, com és els Moros i Cristians de la Vila Joiosa, i incrementar l'arribada de visitants".

  Finalment, el titular de Turisme ha animat tots els visitants a gaudir d'aquestes festes, i ha recordat que les festes de la Vila "mostren la singularitat i autenticitat del nostre territori, ja que són l'expressió viva i popular d'un poble on es barreja la tradició, la indumentària, la música, la gastronomia i la pirotècnia". Per a Colomer aquesta festa s'ha convertit en "emblema i senya d'identitat de la cultura i història de la localitat", ha afegit.

  Pujar