Castellano
INCENDI LA VILA JOIOSA

Tragèdia a La Vila Joiosa: tres morts i quinze ferits en l'incendi d'un habitatge

Tragèdia a La Vila Joiosa: tres morts i quinze ferits en l'incendi d'un habitatge
Tragèdia a La Vila Joiosa: tres morts i quinze ferits en l'incendi d'un habitatge
  • L'Ajuntament decretarà tres dies de dol oficial

Quan els valencians encara tenim el cor compungit per l'incendi de Campanar, a València, esta matinada un altre incendi s'ha emportat per davant la vida de tres persones, entre ells una xiqueta menor d'edat.

A les 2.15 hores de la matinada s'ha alertat al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) d'un incendi d'habitatge en un edifici de l'avinguda Mariners de La Vila Joiosa i immediatament s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, una unitat de SVB i dos ambulàncies convencionals.

A conseqüència de l'incendi han mort dos adults i un menor d'edat, dels quals no es disposa l'edat.

Els servicis mèdics han assistit a 15 persones per inhalació de fum. D'elles 7 són dones, d'entre 24 i 67 anys; i 8 homes, d'entre 13 i 57 anys.

Un dels homes atesos és policia que ha sigut donat d'alta "in situ". Les 14 persones restants han sigut traslladades a l'hospital Marina Baixa de La Vila Joiosa entre les dos ambulàncies convencionals.

Així mateix, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha indicat que l'incendi s'ha originat en un habitatge de la planta 11 d'un edifici de 24 altures, per la qual cosa un centenar de persones han sigut evacuades per seguretat. El fum i les flames van afectar espais comuns com el replà.

L'alcalde de La Vila Joiosa, Marcos Zaragoza, ha confirmat este matí durant una entrevista en À Punt, que l'Ajuntament decretarà tres dies de dol oficial.

Pujar