Castellano

S'enfronta a 14 anys de presó després d'acoltellar fins a la mort a un home a la Vila Joiosa

S'enfronta a 14 anys de presó després d'acoltellar fins a la mort a un home a la Vila Joiosa
  • Va esperar a la víctima al pati de l'edifici amb una arma de huit centímetres de fulla i va iniciar una baralla amb ell

Un Tribunal Popular jutjarà aquest dilluns en l'Audiència Provincial d'Alacant a un home que està acusat de matar a un altre després d'acoltellar-li diverses vegades en el pit en el portal d'una finca de la Vila Joiosa.

El jurat haurà de determinar si el 27 de maig de 2021 sobre les 13.40 l'encausat va esperar a la víctima al pati de l'edifici amb una arma de huit centímetres de fulla i va iniciar una baralla amb ell. Durant aquesta, el processament hauria aprofitat que la víctima es va caure a terra per a, amb ànim de causar-li la mort, propinar-li diverses punyalades.

Després dels fets, es va practicar l'entrada i registre del domicili de l'acusat, on es van localitzar diverses quantitats de marihuana i haixix, i utensilis per a preparar-les per a la seua venda.

La Fiscalia qualifica els fets com a constitutius d'un delicte d'homicidi i contra la salut pública i sol·licita per al processament una pena de presó de 14 anys.

Pujar