Castellano

Podem La Vila Joiosa satisfet amb l'aprovació de la nova llei de serveis socials

  Ahir es va aprovar en el ple de les Corts la Llei de Serveis Socials inclusius amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i Podemos, mentre que Ciutadans es va abstenir i el PP va votar en contra i ha anunciat, a més, un recurs al Tribunal Constitucional.

  La Llei aprovada és el resultat de més d'un any de treball durant el qual Podem ha incorporat esmenes que fomenten la transparència i aprofundeixen en la participació directa d'usuaris i professionals, d'acord amb la llei de salut, en l'àmbit dels centres i zones bàsiques.

  "Es tracta d'una Llei que beneficia netament als valencians i valencianes, accelera procediments administratius i estalvia recursos. No s'entén que el PP s'haja oposat a una mesura que millorarà la vida de tot el poble valencià", han dit des de Podem.

  En Podem han remarcat que ells continuen impulsant la Llei de Serveis Socials que obeeixen el mandat de la gent i deixant-se la pell pel poble valencià. No obstant això, critiquen que uns altres, com el PP i C's, només puguen dir que han vingut a la política per a guanyar diners i la resta els done igual.

  El PP ja ha amenaçat de recórrer la Llei davant el Tribunal Constitucional, la qual cosa per a Podem suposa una absoluta irresponsabilitat, a més d'un acte èticament vergonyós. De consumar-se seria una Llei més recorreguda pel PP al Tribunal Constitucional, després del Decret llei darrere de la Sanitat Universal, la Llei contra la Pobresa Energètica o la Llei de la Funció Social de l'habitatge, per citar alguns exemples.

  "El PP només recorre lleis quan beneficien a la gent corrent. Continua considerant la política com un negoci per als seus interessos i les de les elits", ha comentat la secretaria general de Podem en el municipi.

  Pujar