Castellano

Oriol Ripol: “El timing del torneig és perfecte per a nosaltre”

Oriol Ripol: “El timing del torneig és perfecte per a nosaltre”
  • El tècnic català disputarà com a entrenador de Suècia el Costa Blanca Rugbi Seven’s de la Vila Joiosa el pròxim cap de setmana 27 i 28 de maig

MÉS FOTOS
Oriol Ripol: “El timing del torneig és perfecte per a nosaltre” - (foto 2)
Oriol Ripol: “El timing del torneig és perfecte per a nosaltre” - (foto 3)
Oriol Ripol: “El timing del torneig és perfecte per a nosaltre” - (foto 4)

L'exjugador internacional de rugbi i actual entrenador de la selecció femenina de Suècia de rugbi 7’s, Oriol Ripol, visitarà la Vila Joiosa amb motiu de la participació del combinat nòrdic en la trenta-sisena edició del Costa Blanca Rugby Seven’s que tindrà lloc el dissabte 27 i diumenge 28 de maig en l'Estadi de Rugbi de la Vila Joiosa.

Parlem amb el tècnic català, primer espanyol a jugar professionalment a Anglaterra.

P. Com afronteu el Costa Blanca Rugby Sevens?

O.R. La veritat és que ens va molt bé, venim d'un torneig a Londres per a preparar l'Europeu. Ens vindrà bé perquè ens prepara un poc amb el clima que ens trobarem a Portugal. A part, el nivell del torneig sembla ser que serà bastant alt, així que a nivell preparació ens vindrà bé.

P. ¿Objectiu de Suècia?

O.R. Vaig començar fa poc amb elles i cal pensar que per a nosaltres comença la temporada ara. Volem fer-ho tan bé com siga possible i arribar el més lluny. A l'hora de mesurar-nos a equips forts com Polònia, Romania… ens adonarem el nostre nivell per a Portugal.

P. Què significa jugar a la Vila Joiosa?

O.R. Jo vaig jugar una vegada amb Viator Barbarians i ens va ser molt bé. Nosaltres venim de jugar a Londres, on ens ha plogut en tot moment. Ara arribem a la la Vila Joiosa i les condicions són diferents, més calor, i això és important. Agraïm la invitació perquè el timing del torneig és perfecte per a nosaltres.

P. Ambient de l'afició

O.R. Com més ambient millor per a tots. A les xiques els encanta jugar amb aficionats en les graderies, per nosaltres encantats de viure aqueix ambient. Venim de Londres on també l'estadi estava bastant ple.

P Missatge a la gent

O.R. Anime a la gent que li agrade el rugbi al fet que vinga. Tenen l'ocasió de veure rugbi del més alt nivell a Espanya i no han de deixar escapar aquesta oportunitat

Sobre el Costa Blanca Rugby Sevens

El Costa Blanca Rugby Sevens és l'esdeveniment de rugbi a set més antic d'Espanya. En aquesta edició comptarà amb alguns dels equips més potents del panorama nacional i internacional, com ara la selecció de la Xina, el Kazakhstan, Polònia o Suècia a més d'Espanya, ja que a més del mateix atractiu del torneig és una parada clau en la preparació de molts equips i jugadors de cara al Preolímpic de Polònia del 24 i 25 de juny.

Organitza

L'esdeveniment està organitzat pel Club de Rugbi Costa Blanca, entitat que té com a objectiu la promoció del rugbi a la província d'Alacant i que organitza també el Costa Blanca Beach Rugby.

Col·laboradors i Patrocinadors

L'esdeveniment compta amb la col·laboració institucional de l’Ajuntament de La Vila Joiosa, Generalitat Valenciana, Diputació d'Alacant, Patronat Turisme Costa Blanca i la Fundació Trinidad Alfonso.

Així com amb el patrocini de Viator com partner tècnic i Hospital Clínica Benidorm.

Pujar