Castellano
VIOLACIÓ LA VILA JOIOSA

Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat

Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat
  • La víctima esperava un taxi a Benidorm per tornar al seu hotel després de ixir de festa quan els autors es van oferir per portar-la

La Guàrdia Civil ha detingut a la Vila Joiosa (Alacant) dos homes per un delicte d'agressió sexual amb accés carnal a una turista estrangera el mes d'agost passat a l'interior d'una vivenda d'aquesta localitat. Els fets van passar de matinada quan la víctima estava esperant un taxi a Benidorm per tornar al seu hotel després de ixir de festa i els autors es van oferir per portar-la a canvi de diners. Després d'acceptar viatjar amb ells i pagar-los el trajecte, la jove es va quedar adormida, moment que tots dos van aprofitar per portar-la a un dels seus domicilis i agredir-la sexualment.

Els detinguts han ingressat a la presó provisional com a presumptes autors d'una violació, fet que va passar el 25 d'agost passat quan la Policia Local de la Vila Joiosa va auxiliar una turista estrangera que deia que acabava de ser agredida sexualment.

La ràpida resposta de les autoritats locals va fer que la Guàrdia Civil es fes càrrec de la investigació, amb l'objectiu de recopilar proves i evitar la possible fugida dels presumptes agressors, ja que la víctima desconeixia les seues identitats. L'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil a la Vila Joiosa va assumir la direcció de les investigacions.

Moment de l'agressió sexual

Després d'una minuciosa reconstrucció dels fets, els investigadors van determinar que la víctima havia estat en una zona d'oci freqüentada per turistes a Benidorm. En un moment donat, quan el local estava a punt de tancar, la víctima va ixir sola per agafar un taxi que la portés de tornada a l'hotel on estava allotjada. En aquell moment, dos individus en un vehicle particular es van oferir a portar-la per una suma de diners que la víctima va acceptar pagar per endavant. Durant el trajecte, aprofitant que la víctima s'havia quedat adormida, la van portar a un dels seus domicilis i la van agredir sexualment. La víctima va aconseguir despertar-se i escapar-se, trobant auxili en agents de la Policia Local de la Vila Joiosa.

Amb aquestes dades, els investigadors van analitzar les càmeres de seguretat properes que van permetre la identificació del vehicle i la ubicació de lloc on va tenir lloc l'agressió. A més, es va aconseguir identificar els presumptes agressors, dos homes de 39 i 44 anys, un buscat per la Policia Nacional per un robatori amb violència comès dos dies abans de l'agressió sexual.

Aquest mes de setembre passat la Guàrdia Civil va detenir a la Vila Joiosa els dos individus, als quals se'ls atribueix un delicte d'agressió sexual amb accés carnal. Tots dos han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de la Vila Joiosa, i se n'ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança.

MÉS FOTOS
Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat - (foto 2)
Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat - (foto 3)
Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat - (foto 4)
Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat - (foto 5)
Dos homes violen una jove a La Vila Joiosa després de portar-la a casa contra la seua voluntat - (foto 6)
Pujar