Castellano
ACCIDENT LA VILA JOIOSA

Sis ferits, entre ells quatre menors, en un accident de cotxe a La Vila Joiosa

Sis ferits, entre ells quatre menors, en un accident de cotxe a La Vila Joiosa
  • Els quatre menors i la dona han sigut evacuats a l'hospital Sant Joan d'Alacant

MÉS FOTOS
Sis ferits, entre ells quatre menors, en un accident de cotxe a La Vila Joiosa - (foto 2)

Sis persones han sigut assistides aquest matí pels serveis sanitaris després de patir un brutal accident en l'AP-7 a la Vila Joiosa, quan el vehicle s'ha eixit de la carretera i ha xocat contra el voral. Encara que l'home ha resultat il·lés, els metges s'han fet càrrec d'una dona que presentava cervicàlgia i quatre menors, d'entre 2 i 14 anys, que han sigut atesos per contusions, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Fins al lloc del sinistre, el quilòmetre 664 de l'AP-7 a l'altura de la Vila Joiosa, s'han desplaçat una unitat del SAMU i dues unitats de SVB, la Guardia Civil, la Policia Local, més huit bombers del parc de Benidorm del Consorci Provincial d'Alacant, el sergent i el cap més els vehicles necessaris per a atendre els ferits i procedir a l'extracció segura del conductor i l'acompanyant per a no augmentar les seues lesions i que pogueren ser atesos pels sanitaris.

Els menors i la dona han sigut traslladats a l'hospital Sant Joan d'Alacant en les tres ambulàncies desplaçades al lloc de l'accident.

Pujar