Castellano
DESAPAREGUT LA VILA JOIOSA

Demanen col·laboració a través d'una xarxa de caixers per a localitzar a un desaparegut en La Vila Joiosa

Demanen col·laboració a través d'una xarxa de caixers per a localitzar a un desaparegut en La Vila Joiosa
  • Es tracta d'un home de 41 anys que porta 19 dies desaparegut

L'associació SOS Desaparecidos ha llançat un nou avís per a tractar de localitzar a un home que viu a La Vila Joiosa del qual no se sap res des del 23 de desembre.

Es tracta de Slawomir Paszek, de 1,80 metres d'alçada, complexió forta, cabells castanys, ulls color café i barba, que porta un tatuatge en les cervicals amb el símbol d'un xinés del sol.

Amb motiu d'esta desaparició, s'ha activat la xarxa de caixers automàtics d'Euronet ATMs Caixers Espanya on s'ha difós l'alerta de la desaparició d'este home.

Si algú té informació sobre el seu parador pot trucar als telèfons 649 952 957 i 664 712 806 de SOS Desapareguts, a la Policia Nacional (091) o a la Guàrdia Civil (062).

Sobre Euronet ATMs Caixers Espanya

Amb l'objectiu de facilitar l'accés a diners en efectiu a les persones que viuen en zones allunyades dels grans nuclis urbans, Euronet inicia el servici “ATM-Caixers Automàtics per a la Comunitat”. Actualment Euronet compte a Espanya amb una xarxa amb més de 3.000 ATMs.

Este tipus de caixers estan disponibles ja en diverses comunitats autònomes com Andalusia, Catalunya, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Galícia, Comunitat Valenciana o Madrid, entre altres.

Pujar