Castellano

El Costa Blanca Rugby Seven’s torna a l'acció els dies 27 i 28 de maig a la la Vila Joiosa

El Costa Blanca Rugby Seven’s torna a l'acció els dies 27 i 28 de maig a la la Vila Joiosa
  • El torneig de sevens més antic d'Espanya torna a la fi de maig amb potents equips com la selecció de la Xina i Espanya en categoria masculina o les actuals campiones d'Europa, Polònia, en femení

MÉS FOTOS
El Costa Blanca Rugby Seven’s torna a l'acció els dies 27 i 28 de maig a la la Vila Joiosa - (foto 2)

El Costa Blanca Rugby Seven’s celebrarà el pròxim cap de setmana del 27 i 28 de maig en l'estadi Estadi de Rugbi de la Vila Joiosa la seua trenta-sisena edició.

L'esdeveniment comptarà amb alguns dels equips més potents del panorama nacional i internacional del rugbi sevens, ja que a més del seu propi atractiu el torneig és una parada clau en la preparació de molts equips i jugadors de cara al Preolímpic de Polònia del 24 i 25 de juny.

Així en aquesta edició podrem gaudir de, entre altres, equips com la selecció de rugbi de la Xina masculina que es troba en la seua gira europea i que la portarà a participar en les sèries angleses a més del torneig mariner.

No és l'únic combinat asiàtic que visitarà terres alacantines després de la pandèmia de Còvid, ja que el propi farà la selecció olímpica del Kazakhstan masculina.

Al costat dels combinats asiàtic podrem gaudir també de la selecció espanyola de rugbi set masculí, que comença un nou projecte de les mans del nou entrenador Paco Hernández i que es manté un any més en les sèries mundials.

Aquest repàs a alguns dels equips més destacats no pot deixar de costat la presència de la selecció de Polònia en categoria femenina, actuals campiones d'Europa, ni figures com Oriol Ripol, entrenador de la selecció femenina de Suècia i possiblement el primer jugador espanyol a jugar de manera professional en la lliga anglesa, o Eusebio Quevedo, ex seleccionador d'Espanya femení i actual entrenador de l'equip Viator Barbarians.

La competició es desenvoluparà durant tot el cap de setmana disputant-se el dissabte 27 els partits de classificació i el diumenge 28 les eliminatòries finals fins a conéixer als guanyadors.

Les entrades per al Costa Blanca Rugby Seven’sja estan a la venda en http://www.entradium.com per un preu de 10 euros. Els menors de 12 anys que vagen acompanyats tindran entrada gratuïta al recinte.

L'organització del torneig ofereix la possibilitat d'allotjament als equips en diferents hotels a Benidorm. A més, si algun acudeix amb avió, té la possibilitat d'adquirir un bitllet d'autobús que li traslladarà des de l'aeroport fins a la porta del seu hotel.

Organitza

L'esdeveniment està organitzat pel Club de Rugbi Costa Blanca, entitat que té com a objectiu la promoció del rugbi a la província d'Alacant i que organitza també el Costa Blanca Beach Rugbi

Col·laboradors i Patrocinadors

L'esdeveniment compta amb la col·laboració institucional de l’Ajuntament de La Vila Joiosa, Generalitat Valenciana, Diputació d'Alacant, Patronat Turisme Costa Blanca i la Fundació Trinidad Alfonso.

Així com amb el patrocini de Viator com partner tècnic i Hospital Clínica Benidorm.

Pujar