Castellano

Ciutadans exigeix explicacions a l'alcalde per les seues declaracions sobre el possible confinament de la Vila

Ciutadans exigeix explicacions a l'alcalde per les seues declaracions sobre el possible confinament de la Vila
  • Pérez Buigues acusa a Andreu Verdú de “causar gravíssim perjudici al sector turístic vilero amb les seues paraules irresponsables i alarmistes”

El portaveu del grup municipal de Ciutadans de la Vila Joiosa, Paco Pérez Buigues, ha exigit explicacions a l'alcalde del municipi, Andreu Verdú, per les declaracions efectuades “en les quals afirmava que, de continuar l'augment de contagis, s'haurien de prendre mesures més dràstiques, fins i tot el confinament”.

Pérez Buigues ha mantingut que “no és la situació sanitària la que ha originat que la Vila haja sigut notícia a nivell nacional, sinó les irresponsables i alarmistes declaracions d'Andreu Verdú. Les dades actuals sobre contagis demostren que no té cap sentit anunciar un possible confinament. Amb les seues paraules, l'alcalde ha causat un gravíssim perjudici al sector turístic vilero”.

El portaveu ha assegurat que “davant una temporada estival ja de per si mateix molt complicada, el pitjor dels escenaris possible és que el primer edil anuncie un possible confinament per al qual, a més, no té competència. El sector hostaler de la ciutat ha treballat molt dur per a aconseguir que La Vila siga una destinació turística segura i el que hauria de fer l'alcalde és preocupar-se del que li competeix: fer complir les mesures de seguretat i higiene”.

El regidor de Cs ha manifestat que “al Govern del postureo només li val la foto. Anuncien ara un increment extraordinari de les labors de neteja i desinfecció a la ciutat i, també, dels controls de la Policia Local per a l'ús de la màscara, quan la realitat és que l'alcalde és el responsable que aqueixos controls es realitzen des que es va imposar l'obligatorietat d'aqueixes mesures. Des de Cs hem demanat tota la documentació que acredite la realització d'aquestes labors extraordinàries”.

Pérez Buigues ha remarcat a més que “davant el renou causat per les seues declaracions, l'alcalde ha rectificat i diu que no ha parlat de confinament. No obstant això, en el comunicat oficial emés pel Gabinet de premsa municipal es pot llegir en la web de l'Ajuntament que si l'ha esmentat”.

Pujar