Castellano

Bombons Rugbi i Beach Furies es proclamen campions del Costa Blanca Beach Rugbi

Bombons Rugbi i Beach Furies es proclamen campions del Costa Blanca Beach Rugbi
  • La sisena edició del Costa Blanca Beach Rugbi va arribar a la seua fi a la platja Centre de la Vila Joiosa amb magnífics resultats

MÉS FOTOS
Bombons Rugbi i Beach Furies es proclamen campions del Costa Blanca Beach Rugbi - (foto 2)

El municipi de la Vila Joiosa va albergar un any més el reconegut campionat de la Vila. El torneig era puntuable per a les sèries europees i espanyoles de rugbi platja. L'ambient i el nivell competitiu dels participants va ser excepcional durant tot el cap de setmana.

La competició va començar de bon matí amb la fase de grups, on es van poder veure partits molt disputats. Al mig dia va haver-hi una aturada de descans en el qual els equips van poder gaudir de dues paelles que l'organització va proporcionar. Posteriorment, a la vesprada es van jugar les eliminatòries fins a arribar a la final masculina i femenina.

Finalment, l'equip madrileny Bombons Rugbi, i les franceses Beach Furies van ser els vencedors del Costa Blanca Beach Rugbi. Una vegada ja coneguts els campions d'aquesta edició, el torneig va continuar amb el lliurament de premis i la celebració del tercer temps.

Els amants del rugbi no es van voler perdre la cita i multitud d'aficionats es van acostar a la platja Centre de la Vila Joiosa per a gaudir del torneig. A més, tots aquells que no van poder assistir en persona van poder veure en directe el campionat a través del canal de Youtube de Nostresport.com.

El gran acolliment que va tindre el Costa Blanca Beach Rugbi i el gran ambient que es va poder palpar va deixar satisfet a l'organització del campionat i al govern local. L'objectiu de créixer any rere any es continua complint i els coordinadors de la competició ja pensen en la setena edició.

Pujar