Castellano

La Vilavella participa massivament en la commemoració dels 160 anys de l'arribada de la relíquia de Sant Sebastiá

La Vilavella participa massivament en la commemoració dels 160 anys de l'arribada de la relíquia de Sant Sebastiá
  • Carmen Navarro: “Va ser un dia molt emotiu i molts veïns van voler gaudir d'este homenatge al nostre patró”

La Vilavella va gaudir ahir d'un dia que les seues veïnes i veïns guardaran en la memòria amb la commemoració del 160 aniversari de l'arribada de la Santa Relíquia de Sant Sebastiá al poble. I és que l'Ajuntament de La Vilavella, conscient de les tradicions i els valors que uneixen a les veïnes i veïns del poble, va organitzar un acte commemoratiu este diumenge per a homenatjar el patró de la localitat en el qual va participar moltíssima gent.

Carmen Navarro, alcaldessa de La Vilavella, ha explicat que “el d'ahir va ser un dia molt emotiu, ja que 160 anys després de l'arribada de la Santa Relíquia de Sant Sebastiá al nostre poble, centenars de veïnes i veïns vam poder compartir el retrobament d'este símbol del Patró de la Vilavella en el mateix lloc de llavors, la casa de l'Hostal, per a celebrar l'arribada de la Santa relíquia del Patró de La Vilavella. Per això done les gràcies a tots els que ho han fet possible i als quals van voler gaudir-ho”.

I és que s'ha celebrat una data històrica molt important per al municipi, el 160 aniversari de l'arriba de la relíquia del seu patró, ja que hi ha documents antics que el daten el 15 de novembre de 1863, per la qual cosa realment serà este dimecres el dia de l'aniversari. Per això, l'alcaldessa de La Vilavella va voler fer de la jornada d'este diumenge una cosa molt especial.

D'esta manera, es va celebrar una Missa Major en Acció de Gràcies en la Parròquia de la Sagrada Família. A continuació, els veïns van acompanyar a la relíquia al lloc on llavors començava el poble, en l'Hostal, al carrer Sants de la Pedra, 10. I després, al costat de la Coral Polifònica de la Vilavella, van cantar l'himne i els gojos, per a després reposar forces amb mistela i pastissets.

Pujar