Castellano

El PSPV-PSOE de la Vilavella critica que l'equip de govern no haja aprovat pressupost per al 2024

  • El portaveu socialista, Juan Huguet, explica que “és el primer executiu de la democràcia que passat el mes de gener no ha dissenyat els comptes locals”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de la Vilavella, Juan Huguet, critica que l'equip de govern de Independents de la Vilavella i Partit Popular no haja aprovat el pressupost municipal per a aquest any 2024. Huguet explica que “encara no sabem si tenen pensat confeccionar uns nous comptes per a aquest exercici o si per contra han decidit prorrogar l'anterior pressupost que va ser dissenyat per un govern socialista i que tant van criticar en el seu moment. De totes maneres, continuem esperant tindre una reunió dins del termini i en la forma corresponent amb l'equip de govern per a aportar les nostres propostes i opinions, ja que representem a una bona part de la ciutadania”.

Juan Huguet indica que “en els anys de democràcia, a la Vilavella, cap govern havia tardat tant a aprovar uns comptes locals que són els que regeixen el projecte i el futur del municipi, sempre s'havia fet al gener o abans” i afegeix que “això demostra, una vegada més, la falta de projecte dels partits que conformen el govern municipal. Cal recordar que el partit al qual pertany l'alcaldessa no va presentar cap programa electoral que siga la base de la seua acció de govern”.

A més, Huguet argumenta que “el que sí que sabem és que el nou pressupost municipal augmentarà la partida que es destina als sous dels edils de l'equip de govern, que han passat a costar 78.200€ a l'any amb l'anterior govern socialista als 114.000 euros anuals del Partit Popular i Independents per la Vilavella. Una pujada desmesurada que, al costat de la incapacitat de les i els edils del govern local de dissenyar els comptes per a enguany desmunta eixa frase que tant repeteixen que treballen les 24 hores per la Vilavella”.

Pujar