elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió

Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió
  MÉS FOTOS
  Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió - (foto 2)
  Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió - (foto 3)
  Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió - (foto 4)
  Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió - (foto 5)
  Vilafamés viu un cap de setmana de cultura, patrimoni i diversió - (foto 6)

  El cap de setmana a Vilafamés ha estat marcat per una agenda dinamitzada i plural preparada per a tots els gustos i preferències. Música de coral en una jornada d'agermanament històrica amb la Coral de Paterna, visita al camp d'aviació 442 en el marc de la II Jornada per la Memòria Històrica de Vilafamés o diversió amb les Festes de la Joventut han captat l'atenció de centenars de veïns, veïnes i visitants del municipi.

  D'aquesta manera, Vilafamés va mirar el passat de la mà de l'historiador Vicent Grau Reig. L'espai cultural Quatre Cantons va acollir una sessió sobre la memòria de Vilafamés i les comarques de Castelló durant la República. Just després, la sessió va continuar amb una visita guiada al Camp d'Aviació 442, a càrrec d'Arqueocas. Sensibilització i context per conéixer el patrimoni i el paper del municipi en el conflicte i les seues diferents etapes. A més, el teatre 'Gaskin', de la directora local Beatriz Fariza Guttmann, va posar el fermall d'or a la II Jornada per la Memòria Històrica de Vilafamés.

  El dissabte també va estar marcat per la música en directe. Per una part, l'Associació de Joves de Vilafamés va organitzar tot un dia d'agermanament amb música en directe en el Poliesportiu L'Estepar. Una jornada amb plena participació amenitzada per la xaranga local 'Tot al vol' i el grup Taranto. Per un altre costat, la Coral de Vilafamés va gaudir d'una històrica jornada juntament amb els i les membres de la Coral de Paterna. Un magnífic concert d'ambdós corals en una trobada destacada per l'elevada presència d'assistents.

  Pujar