Castellano

Vilafamés renova la pista de pàdel

Vilafamés renova la pista de pàdel
  • Les obres s'emmarquen dins del pla de renovació integral de les instal·lacions esportives de l'Estepar

L'Ajuntament de Vilafamés ha donat un pas més en l'execució del pla de renovació integral de les instal·lacions del complex esportiu l'Estepar. Aquesta setmana han finalitzat les obres de reforma de la pista de pàdel, que han consistit en renovar de forma integra la gespa artificial de la instal·lació.

Els treballs, que han suposat una inversió de 7.000 euros, també han servit per a instal·lar un nou punt de control d'accés a les pistes que funcionara amb fitxes. D'aquesta forma, els usuaris podran entrar, tant al dia com a la nit, introduint la fitxa que se'ls facilitarà quan reserven la pista, el que permetrà l'obertura automàtica de la porta i de la il·luminació de les pistes.

El regidor d'Esports, Lluís Torlá, assenyala que "la continua renovació de les instal·lacions esportives que s'està portant a terme, redunda en una millora dels serveis per als veïns i veïnes de la població". En aquest sentit, el representant municipal explica que fins ara ja han finalitzat els treballs de dos fases de renovació del camp de futbol, les pistes de bàsquet, la pista de tennis i, ara, la pista de pàdel. També, per a començaments de l'estiu, està previst que finalitzen els treballs de construcció d'un rocòdrom.

Torlá incideix en que també formen part de la renovació de les instal·lacions, la millora de les zones exteriors i interiors del recinte com són els murs, les tanques, la senyalització, i també l'adequació dels accessos, que continuarà durant l'estiu.

Pujar