elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vilafamés optimitza els seus recursos econòmics

Vilafamés optimitza els seus recursos econòmics

    La regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Vilafamés ha dut a terme diverses operacions financeres amb les quals augmentarà el crèdit econòmic disponible per a assumptes consistorials. Per una part, les actuacions s'han abordat amb entitats bancàries que suposaran un ingrés mensual de 2.500 euros a les arques municipals. És a dir, 30.000 euros que cada any incrementaran les opcions per a millorar el funcionament de l'administració i tirar endavant iniciatives locals.

    Per un altre costat, el consistori ha contractat els serveis d'una empresa especialitzada en localitzar taxes d'ocupació de vol, sòl i subsòl que no s'estan recaptant. L'objectiu de l'actuació és detectar aquells ingressos que no s'estan incorporant i que ajudaran a l'augment de les possibilitats econòmiques del consistori. De fet, partides d'aquest tipus corresponen a una part important de recaptació que es contempla en el Pressupost General que anualment s'elabora. Es calcula que s'incrementarà en 35.000 euros els ingressos anuals amb l'actuació, els quals es podran reinvertir directament en els assumptes i projectes que necessiten una major aportació econòmica.

    En el mateix sentit, el consistori optimitzarà el servei de telefonia contractat amb un estalvi de 8.500 euros anuals amb el mateix servei però fent un ús més responsable dels recursos econòmics del municipi.

    Pujar