Castellano

Vilafamés obté la subvenció dels Fons Feder per a convertir l'edifici Quatre Cantons en un espai cultural i turístic

Vilafamés obté la subvenció dels Fons Feder per a convertir l'edifici Quatre Cantons en un espai cultural i turístic

    L'Ajuntament de Vilafamés ha aconseguit una ajuda de 132.231 euros que arribarà des del programa dels Fons Feder de la Unió Europea a través de les subvencions de la Generalitat Valenciana als projectes de protecció, conservació o recuperació del patrimoni cultural valencià.

    L'alcalde, Abel Ibáñez, va assistir ahir a l'acte d'acceptació d'aquestes ajudes, que en el cas de Vilafamés es destinaran a l'adequació de l'edifici Quatre Cantons. El encontre es va celebrar a la Casa dels Caragols, seu del Consell a Castelló, i va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig. El primer edil de Vilafamés ha explicat que "l'equip de govern pretén convertir l'edifici en un espai on es desenvoluparan activitats culturals, formatives i de promoció turística, i en el qual també s'allotjarà l'oficina de turisme".

    Amb aquest projecte es pretén continuar i finalitzar la rehabilitació de Quatre Cantons iniciada amb els diners del Plan-E de Zapatero, quan es va actuar sobre la coberta i l'interior de l'edifici, que en èpoques passades va acollir el museu del vi i l'escola de xiquetes i xiquets. L'alcalde ha mostrat la seua satisfacció davant la consecució d'aquesta subvenció i ha volgut "agrair al personal tècnic de l'Ajuntament el seu esforç i treball, per a fer-ho possible".

    Pujar