Castellano

Vilafamés es converteix en destí de creueristes

Vilafamés es converteix en destí de creueristes
  MÉS FOTOS
  Vilafamés es converteix en destí de creueristes - (foto 2)

  L'àrea de turisme de l'Ajuntament de Vilafamés ha agraït a Port Castelló que els creueristes que arriben per parell tinguen en la localitat un dels punts de destinació per a les visites que realitzen.

  L'edil de Turisme, Lluís Torlà, ha portat a terme les gestions amb diferents empreses turístiques de la província perquè Vilafamés es converteixa en punt de destinació per als turistes que arriben en creuers.

  De fet un grup de cinquanta creueristes, procedents de Hong Kong i Austràlia ja han visitat el municipi. Ho van fer dilluns passat. Per atendre el municipi va obrir de manera extraordinària l'oficina de turisme, el Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni i l'Església de l'Assumpció. D'aquesta manera els visitants van conèixer els principals encants de la població a través d'una ruta guiada de 2 hores.

  El regidor de Turisme ha apuntat que entrar dins de les rutes que s'organitzen des dels creuers permet comptar amb un nou perfil de visitants que, fins ara, no arribaven al municipi. Referent a això Torlà ha agraït la implicació de Port Castelló per fomentar l'arribada de creueristes a localitats de l'interior.

  Pujar