Castellano

El PP de Vilafamés celebra que el PSOE licite per fi la redacció del projecte del centre de salut que el PP va llançar en 2015

El PP de Vilafamés celebra que el PSOE licite per fi la redacció del projecte del centre de salut que el PP va llançar en 2015
  • El PP va reservar els terrenys i 300.000 euros per a executar l'obra en 2015. Sis anys després el PSOE saca a concurs la redacció del projecte per a construir el centre

El Partit Popular de Vilafamés ha celebrat que el PSOE haja licitat per fi la redacció del projecte d'execució del nou centre de salut per al municipi. “És una notícia molt esperada que ens alegra. Però que alhora ens obliga a continuar fiscalitzant al PSOE perquè, des que en 2015 van ocupar l'alcaldia, aquest projecte ha patit demores absolutament injustificades que han causat la indignació del poble”.

Marisa Torlà, portaveu del PP a l'Ajuntament de Vilafamés, ha confirmat que “des del PP continuarem controlant els avanços d'aquesta actuació”. “Perquè ara el que el PSOE ha licitat després de 6 anys ha sigut la redacció del projecte i direcció d'obres i no serà fins l'any vinent quan s'inicie l'esperada construcció”.

 En aquest sentit, “desitgem que s'agilite tota la tramitació perquè Vilafamés mereix un centre de salut en condicions”, i en paral·lel, “exigim a l'alcalde que actue en favor dels seus veïns perquè no poden continuar sent atesos en l'actual centre de salut provisional”.

En efecte, des del PP de Vilafamés reclamen unes instal·lacions alternatives “perquè el nostre poble mereix un servei òptim i una atenció adequada”. I per a això, “és necessari que l'alcalde atenga, tal com es va comprometre davant les nostres exigències, a les demandes dels veïns que li reclamen una instal·lació digna i adaptada a les necessitats sanitàries”.

Des del PP, “donarem suport a qualsevol acció que vinga a millorar les limitacions actuals, perquè Vilafamés no mereix continuar patint aquest càstig injustificat per més temps”. Així les coses, “i sent conscients que el nou centre de salut possiblement no estarà operatiu fins a finals de 2023, exigim a l'alcalde que actue, que es bolque amb el poble i es pose a treballar perquè enguany hi haja un trasllat del centre de salut provisional a unes dependències concordes a les necessitats de la nostra població”, ha exigit la regidora.

Pujar