elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vilafamés adjudica el servei de manteniment del sistema elèctric de la localitat

Vilafamés adjudica el servei de manteniment del sistema elèctric de la localitat
  MÉS FOTOS
  Vilafamés adjudica el servei de manteniment del sistema elèctric de la localitat - (foto 2)

  L'Ajuntament de Vilafamés ha adjudicat els serveis de manteniment del sistema elèctric del municipi, que inclou l'enllumenat de la localitat i les instal·lacions elèctriques per a les festes i activitats culturals, per un poc més de 19.000 euros anuals. El Consistori ha pres aquesta decisió amb l'objectiu de regularitzar, d'acord a la normativa, l'execució d'aquest servei, segons explica el regidor de l'àrea, Sergi Trilles.

  L'edil explica que fins ara "els treballs de conservació del sistema elèctric sempre s'han contractat de forma directa, sense concurs, a pesar que sempre ha sigut reparat pel secretari municipal, pel fet de tractar-se d'un servei continu, no temporal, i que, a més, supera el pressupost previst per a la realització de contractes menors, segons la legislació". Trilles assenyala que amb l'adjudicació després d'un procediment obert, l'actual equip de govern vol posar fi a una situació anòmala que s'ha deixat passar en els darrers mandats".

   

   

  Vilafamés adjudica el servei de manteniment del sistema elèctric de la localitat

   

  L’Ajuntament de Vilafamés ha adjudicat els serveis de manteniment del sistema elèctric del municipi, que inclou l'enllumenat de la localitat i les instal·lacions elèctriques per a les festes i activitats culturals, per un poc més de 19.000 euros anuals. El Consistori ha pres aquesta decisió amb l’objectiu de regularitzar, d’acord a la normativa, l'execució d'aquest servei, segons explica el regidor de l'àrea, Sergi Trilles.

   

  L’edil explica que fins ara “els treballs de conservació del sistema elèctric sempre s'han contractat de forma directa, sense concurs, a pesar que sempre ha sigut reparat pel secretari municipal, pel fet de tractar-se d'un servei continu, no temporal, i que, a més, supera el pressupost previst per a la realització de contractes menors, segons la legislació”. Trilles assenyala que amb l'adjudicació després d'un procediment obert, l'actual equip de govern vol posar fi a una situació anòmala que s'ha deixat passar en els darrers mandats”.

   

  Pujar