Castellano

Vilafamés acull la II edició del 'Stage de Fútbol Tecnificación'

Vilafamés acull la II edició del 'Stage de Fútbol Tecnificación'
  MÉS FOTOS
  Vilafamés acull la II edició del 'Stage de Fútbol Tecnificación' - (foto 2)
  Vilafamés acull la II edició del 'Stage de Fútbol Tecnificación' - (foto 3)
  Vilafamés acull la II edició del 'Stage de Fútbol Tecnificación' - (foto 4)

  Vilafamés repeteix com a seu del 'Stage de Fútbol Tecnificación' que tindrà lloc en la localitat de la Plana Alta, des del dia 8 fins al 21 de juliol i que està organitzat pel Primer Toque C. F. L'èxit de la iniciativa en el seu primer any d'execució ha portat als promotors del campus a dissenyar una segona edició que amplia la seua duració a dues setmanes d'entrenaments i convivència. El campus està dirigit als xiquets nascuts entre els anys 2004 i 2010, tots dos inclusivament.

  L'organització de l'esdeveniment té obert ja el període d'inscripció d'un 'stage' dissenyat perquè els joves futbolistes participants puguen començar a assimilar els conceptes bàsics que ajuden a la comprensió del joc i que constaran, entre uns altres, d'entrenament específic per a la millora individual i entrenament de porters.

  La programació del campus també contempla el desenvolupament un treball específic per línies amb grup reduïts, potenciar les capacitats del futbolista, i al mateix temps conèixer, potenciar i executar tant les activitats de formació com la d'hàbits en l'esport, com a higiene esportiva i personal i alimentació. Les sessions estan dirigides i coordinades per dos experts com són Jordi Masnou, exjugador del Castelló i Espanyol, entre altres equips, i per Valero Frare, entrenador titulat de futbol.

  El regidor d'esports de l'Ajuntament de Vilafamés, Lluís Torlá, considera que que "l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments en la localitat impulsa la marca Vilafamés i suposa una suport al sector turístic a través de l'esport i, concretament d'aquesta iniciativa, que en els seus més de deu anys de funcionament ha reunit a més de 4.000 participants".

  Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa que organitza Primer Toc C.F. i recolza l'Ajuntament de Vilafamés tenen la possibilitat d'inscriure's en règim intern, que inclou pensió completa en l'alberg de Vilafamés, la participació en el campus i la utilització de totes les instal·lacions esportives de la localitat, o extern, que inclou, a més del stage, només el menjar.

  Pujar