Castellano

El PP reivindica les proves amb cistell malla "que l'alcalde de Vilafamés rebutja en ple"

El PP reivindica les proves amb cistell malla "que l'alcalde de Vilafamés rebutja en ple"
  • La portaveu del PP a Vilafamés, Marisa Torlà, presenta una iniciativa al ple per a exigir el compliment de la sentència del TSJCV que el 26 de juny de 2020 autoritzava aquestes proves científiques que hui el PSOE continua bloquejant

El Partit Popular de Vilafamés ha tornat a reivindicar les proves del cistell malla autoritzades pel TSJCV en la seua sentència del 26 de juny de 2020 per a garantir als paranyers la pràctica d'aquesta mena de caça tradicional que “hui l'esquerra sotmet des del Consell”.
Marisa Torlà, portaveu del PP a Vilafamés, ha defensat aquestes proves científiques amb una iniciativa que ha presentat per via d'urgència al ple per al seu debat. “Una vegada més s'ha demostrat que el PSOE té un doble llenguatge i les seues bandades són un símptoma de la inestabilitat del seu govern i genera desconfiança entre la població”.

Torlà ha garantit el suport “sense fissures” del PP cap a la caça tradicional. “Hi ha una sentència que, passats dos anys, el PSOE segueix sense acatar des del Consell pel seu pacte amb Compromís”. “I és així com als aficionats se'ls priva del desenvolupament d'unes proves que hui segueixen sense desenvolupar-se malgrat tindre l'aval del TSJCV”.

Per a la regidora, “el vot en contra del PSOE a la nostra moció, que només reclamava el compliment del mandat judicial per a recuperar aquest tipus de caça, demostra sens dubte que el PSOE no cree en el parany per més que tracte d'enganyar els aficionats”.

Torlà lamenta que “la mentida siga al final l'únic recurs que el PSOE utilitza per a justificar la seua demagògia i hipocresia”. “Ho ha fet amb el parany com ho fa amb els bous, dient una cosa i la contrària segons el públic que tinga d'oïdor”. “Nosaltres, per contra, som clars i ferms en les nostres posicions.

Estem a favor d'un parany respectuós amb el cistell malla com a solució, tal com ha quedat sentenciat en els tribunals. Som l'única alternativa que garanteix als aficionats el desenvolupament d'aquestes proves que permeten recuperar aquesta pràctica tradicional de caça que hui el PSOE, per pur interés polític, paralitza”.

Pujar