elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un poble de Castelló canvia de govern en ple estiu

Un poble de Castelló canvia de govern en ple estiu
  • Es tracta de la primera moció de censura de la legislatura, tan sols tres mesos després de la formació dels nous ajuntaments

Després d'un error durant la presa de possessió en la qual Compromís i PSOE van donar l'alcaldia a Marisa Torlà, del Partit Popular, el poble de Vilafamés canviarà de govern en ple estiu mitjançant una moció de censura.

La coalició d'esquerres va arribar a un acord en el qual es votaria com a alcaldessa a la candidata de Compromís, Ana Andrada, perquè governara durant els dos primers anys i en el temps restant governaria el candidat socialista, Abel Ibáñez. No obstant això, a l'hora del recompte la sorpresa va ser que la candidata més votada va ser la del PP, a causa d'un error per part dels edils socialistes.

Tots dos partits, Compromís i el PSOE, han volgut remeiar la situació al més prompte possible i el pròxim 4 de setembre serà el ple de la moció de censura per a poder seguir amb l'acord al qual van arribar després de les eleccions municipals.

Nou equip de govern, PSOE i Compromís
Nou equip de govern, PSOE i Compromís

L'encara actual alcaldessa de Vilafamés, Marisa Torlà, després de conéixer la notícia de la moció de censura, va afirmar que “el nostre objectiu ha sigut treballar per a tots, per als qui van depositar la seua confiança en aquest projecte i per als qui no el van fer” i en aqueix sentit va declarar que “en dos mesos hem posat a punt serveis que estaven francament abandonats”.

Antic equip de govern, Partit Popular
Antic equip de govern, Partit Popular

Pujar