Castellano

Nicolás García Edo aconsegueix el bronze amb la selecció espanyola S-19 de hoquei en línia al campionat del món

Nicolás García Edo aconsegueix el bronze amb la selecció espanyola S-19 de hoquei en línia al campionat del món
  • L'esportista de Vilafamés repeteix l'èxit aconseguit l'any passat per part del seu germà Isaac

MÉS FOTOS
Nicolás García Edo aconsegueix el bronze amb la selecció espanyola S-19 de hoquei en línia al campionat del món - (foto 2)
Nicolás García Edo aconsegueix el bronze amb la selecció espanyola S-19 de hoquei en línia al campionat del món - (foto 3)

L'esportista vilafamesí Nicolás García Edo ha aconseguit la medalla de bronze amb la selecció espanyola S-19 de hoquei en línia en el campionat del món celebrat la setmana passada. El jugador de Club Hoquei Castelló ha tingut una destacada actuació durant aquest campionat en el que ha aconseguit 5 gols per al combinat que dirigeix Philippe Boudreault.

García Edo i els seus companys van guanyar en el partit pel tercer i quart lloc a Canadà per un resultat de 4-2, després de remuntar un 1-2 desfavorable amb el que es va arribar al descans. El jugador vilafamesí va ser protagonista de la remuntada amb un dels gols a la segona part.

L'esportista de Vilafamés iguala l'èxit aconseguit pel seu germà, Isaac Edo, l'any passat, que també va aconseguir el bronze davant de França en el  mundial celebrat a Itàlia. S'ha de dir que Isaac també va obtindre una plata, l'any 2017 a Xina.

Pujar