Castellano

La 'MiniCims' enceta el dissabte el cicle 'Viu l'estiu en família'

La 'MiniCims' enceta el dissabte el cicle 'Viu l'estiu en família'

    El cicle 'Viu l'estiu en família' arranca aquest pròxim dissabte, sis de juliol, amb la   'MiniCims', una proposta esportiva coordinada pel Club de Muntanya de Vilafamés i que inclou activitats com tirolina o curses de muntanya que es portaran a terme al Monte Estepar. Desenes de xiquets i xiquetes participaran de la iniciativa que ja fa quatre anys que es porta a terme.

    La programació d'aquest cicle d'oci familiar s'allargarà durant tot el mes de juliol, amb l'objectiu que els membres de la unitat familiar compartisquen experiències i temps d'esbarjo que els permeta enfortir els vincles. Les següents propostes seran el taller de cuina que se celebrarà el 13 de juliol; l'activitat Bolimini ART, el dissabte 20; i finalment, el globus aerostàtic, el divendres 26.

    Els interessats en inscriure's a les activitats organitzades per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració del Club de Muntanya i de l’Associació de Mestresses de Casa, podran fer-ho cridant a l'Ajuntament fins al dijous anterior a la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.

     

    Pujar