29 d’octubre de 2020 29/10/20

La 'MiniCims' enceta el dissabte el cicle 'Viu l'estiu en família'

La 'MiniCims' enceta el dissabte el cicle 'Viu l'estiu en família' - (foto 1)

    El cicle 'Viu l'estiu en família' arranca aquest pròxim dissabte, sis de juliol, amb la   'MiniCims', una proposta esportiva coordinada pel Club de Muntanya de Vilafamés i que inclou activitats com tirolina o curses de muntanya que es portaran a terme al Monte Estepar. Desenes de xiquets i xiquetes participaran de la iniciativa que ja fa quatre anys que es porta a terme.

    La programació d'aquest cicle d'oci familiar s'allargarà durant tot el mes de juliol, amb l'objectiu que els membres de la unitat familiar compartisquen experiències i temps d'esbarjo que els permeta enfortir els vincles. Les següents propostes seran el taller de cuina que se celebrarà el 13 de juliol; l'activitat Bolimini ART, el dissabte 20; i finalment, el globus aerostàtic, el divendres 26.

    Els interessats en inscriure's a les activitats organitzades per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració del Club de Muntanya i de l’Associació de Mestresses de Casa, podran fer-ho cridant a l'Ajuntament fins al dijous anterior a la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.

     

    Pujar