Castellano

Marisa Torlà: “El Partit Popular continuarà treballant pels veïns i el poble de Vilafamés”

Marisa Torlà: “El Partit Popular continuarà treballant pels veïns i el poble de Vilafamés”
Marisa Torlà: “El Partit Popular continuarà treballant pels veïns i el poble de Vilafamés”
  • Torlà reconeix el treball “ben fet” del Partit Popular al capdavant de l'Ajuntament i assegura que ha sigut “un regal” poder governar durant aquests 79 dies

MÉS FOTOS
Marisa Torlà: “El Partit Popular continuarà treballant pels veïns i el poble de Vilafamés” - (foto 2)

Agraïda per les mostres d'afecte que ha rebut de tots els veïns i veïnes de Vilafamés. Així s'ha mostrat Marisa Torlà en el ple extraordinari que s'ha celebrat aquest migdia a l'Ajuntament de la localitat i en el qual s'ha debatut la moció de censura que va presentar el PSOE i Compromís. Una moció que “bloqueja la gestió municipal que des del passat 17 de juny, fins hui, ha administrat el Partit Popular”, ha manifestat Torlà.

En aquest sentit, Marisa ha assegurat que “aquests 79 dies en què he sigut alcaldessa de Vilafamés han sigut un regal que agraïsc infinitament als meus veïns i veïnes, especialment a les 524 persones que des del primer moment van confiar en mi i en el meu equip”. I és que el Partit Popular va rebre el passat 28 de maig 524 vots i es va convertir en la força més votada en la localitat amb quatre regidors, enfront dels tres de PSOE i els dos de Compromís.

“El poble de Vilafamés va demanar un va canviar el passat 28 de maig i ací ha estat el Partit Popular durant aquests 79 dies, treballant per tots i cadascun dels veïns sense cap mena de distinció”, ha afirmat Marisa Torlà, qui a més, ha afegit que “aquesta moció de censura obri una crisi en el municipi”.

Així, Marisa ha reconegut haver treballat des del primer moment fins a l'últim per a millorar la vida de Vilafamés i de tots els seus veïns, obrint les portes del seu despatx i estant a peu de carrer per a escoltar les necessitats dels veïns, perquè “per a nosaltres de l'escolta activa dels veïns a peu de carrer és on veritablement es fa poble”, ha manifestat.

És per això que el Partit Popular continuarà treballant a la disposició de tot el poble, “perquè aqueix és el motiu pel qual soc ací, perquè he vingut per a servir”, ha ressaltat Marisa Torlà. “Des de l'oposició continuaré estant al costat de tots els meus veïns i veïnes, escoltant cada proposta i fent d'altaveu perquè es tinguen en compte les inquietuds i necessitats del poble de Vilafamés, fent una oposició constructiva, sempre vigilant que les accions de l'equip de govern no perjudiquen el poble”, ha assegurat Torlà, ja que per a ella “el meu poble és i serà la meua principal prioritat”.

Durant la seua intervenció en el ple, Marisa Torlà ha enumerat algunes de les actuacions escomeses en benefici del municipi i els seus veïns durant el seu mandat al capdavant de Vilafamés. En aquest sentit, ha informat que s'han aconseguit les aules que feien falta perquè els xiquets i xiquetes de l'escola d'estiu pogueren realitzar les seues activitats, així com el local del menjador.

Així mateix, la gestió de Marisa Torlà al capdavant de l'Ajuntament de Vilafamés ha permés que els Serveis Socials tinguen un local més adequat per a atendre els usuaris o s'haja pogut desbloquejar la petició d'una bassa per als caçadors. A més, s'ha convocat la Comissió Local de Pastures, l'última reunió de la qual va ser en 2018, s'ha reparat la porta de l'Ajuntament, mobiliari urbà i s'ha reforçat la neteja. “Continuarem treballant amb la mateixa dedicació”, ha conclòs Marisa Torlà.

Pujar