Castellano

L'alcaldessa de Vilafamés activa un pla de xoc "per a recuperar la neteja i conservació que el meu poble mereix"

L'alcaldessa de Vilafamés activa un pla de xoc "per a recuperar la neteja i conservació que el meu poble mereix"
  • Marisa Torlà s'entrevista amb veïns i tècnics per a conéixer el detall dels contractes que "desitgem reforçar perquè el nostre poble millore en neteja"

L'alcaldessa de Vilafamés, Marisa Torlà, ha anunciat la posada en marxa d'un pla de xoc "per a recuperar la neteja i la conservació que el meu poble mereix". Així ho ha manifestat com a primera mesura a implementar des de l'alcaldia perquè "soc conscient que aquesta és una necessitat que pràcticament tots els veïns ens han traslladat. I aquest poble és un orgull i volem que gaudir d'ell siga un privilegi, perquè ho és".

Torlà, que des del dilluns departeix amb veïns, escolta demandes, atén necessitats i s'entrevista amb els tècnics municipals per a conéixer el detall dels contractes que vertebren aquests serveis, manifesta el seu desig "de treballar sense descans per aquest poble que per a mi ho és tot".

I l'objectiu "és treballar per als 524 veïns que ens van convertir el passat 28 de maig en la llista més votada, i també per a la resta de ciutadans que van optar per altres opcions polítiques". "Tots som Vilafamés i junts serem més eficaços a l'hora de resoldre els seus problemes i de garantir futur i oportunitats".

En aquest sentit, assenyala Torlà, "aquest és un govern de trobada, de consens i de diàleg. Volem escoltar per a sumar tan bo com mereix Vilafamés, perquè el poble no ens demana confrontació, sinó unió i ponts perquè siga possible avançar".

Finalment, Torlà anuncia "portes obertes a l'ajuntament perquè aquesta és la cada de tots, la de Vilafamés sencer". "Participació, escolta activa i diàleg per a resoldre els problemes dels meus veïns i ser capaç de liderar un canvi a millor. Perquè aqueix és el missatge que ens van donar en les urnes i és sobirà. No els fallarem", ha declarat l'alcaldessa de Vilafamés.

Pujar