Castellano

El PP informa que el PSOE castiga de nou a Vilafamés sense licitar el projecte del centre de salut que va garantir en juny

El PP informa que el PSOE castiga de nou a Vilafamés sense licitar el projecte del centre de salut que va garantir en juny
  • El 19 de juny, la delegada del Consell va anunciar que a principis de mes licitaria la redacció del projecte bàsic i d'execució que hui segueix sense publicar-se

  • Marisa Torlà, portaveu del PP a Vilafamés, anuncia als veïns el nou incompliment i requereix a l'alcalde “més fets i menys propaganda”

El Partit Popular de Vilafamés va emetre ahir un comunicat a tots els veïns per a informar-los de la situació en la qual es troba el centre de salut que el PSOE va garantir el 19 de juny que es licitaria a principis d'aquest mes de juliol “i que hui demostra que, una vegada més, ens han enganyat”.

La portaveu del PP a Vilafamés, Marisa Torlà, va sol·licitar una entrevista amb l'alcalde de Vilafamés, el socialista Abel Ibáñez, amb l'objectiu de conéixer l'estat de situació del centre de salut “passats quinze dies de juliol i sense tindre novetats sobre la licitació del projecte”. Les respostes confirmen que la previsió és licitar “aquesta setmana, segons li han informat l'alcalde, però la realitat hui és que ja s'ha incomplit l'anunci que el PSOE va fer fa un mes”.

El PP de Vilafamés tornarà a convocar a la població si complit el mes de juliol “segueixen sense licitar la redacció del projecte”. “Ho vam fer el 21 de juny i reunim desenes de veïns indignats amb aquesta situació. Ahir ens vam dirigir a ells perquè conegueren quina és la realitat: seguim igual. I la nostra intenció és tornar-los a convocar a final de mes si el PSOE manté els seus incompliments. Estem farts de tantes mentides”, assenyala Torlà.

Per a la portaveu del PP, “el poble de Vilafamés està fart de tantes promeses incomplides i enganys. Volem que qui governa gaste menys en propaganda i invertisca més en recursos vitals. I el centre de salut ho és. Per això, com es va comprometre la nostra presidenta provincial, Marta Barrachina, el passat 21 de juny, no dubtarem a emprendre les accions oportunes, no ja només a nivell local sinó a altres instàncies, per a garantir que els drets de Vilafamés es protegeixen enfront del maltractament imposat pel PSOE”.

Pujar