Castellano

El ferro de Vicente Benavent guanya el concurs de ramaderies

El ferro de Vicente Benavent guanya el concurs de ramaderies
  MÉS FOTOS
  El ferro de Vicente Benavent guanya el concurs de ramaderies - (foto 2)

  El ferro de Vicente Benavent de Quatretonda ha resultat el guanyador del concurs de ramaderies de Vilafamés, que s'ha celebrat durant les festes d'agost, gràcies a la bona actuació conjunta del seu ramat, entre les quals ha destacat el nivell de les seues vaques 'Poderosa', 'Atrevida' i 'Pintora'.

  En segon i tercer lloc han quedat les ramaderies d'Alberto Garrido d'Orpesa, i de Hilari Príncep, de Lligallo del Gànguil (Tarragona), respectivament, que juntament amb la de Benavent, tornaran l'any que ve a Vilafamés, ja que les tres primeres repeteixen l'any següent.

  El premi al millor bou ha sigut per a 'Salao', de Germán Vidal de Cabanes, mentre que el guardó a la millor vaca ha sigut per a 'Poseída', de la ramaderia de Alberto Garrido, de Torre d'En Domènec.

  El regidor de Festes, Sergi Trilles, ha mostrat la seua satisfacció per com ha transcorregut el concurs, "ja que s'ha vist un gran nivell, cosa que consolida a Vilafamés com un dels cartells taurins de referència de la Comunitat Valenciana".

  Pujar