Castellano

La Diputació de Castelló garanteix amb 22 mil euros el transport de l’alumnat amb discapacitat de ‘El Rinconet’

La Diputació de Castelló garanteix amb 22 mil euros el transport de l’alumnat amb discapacitat de ‘El Rinconet’
  • El president José Martí signa amb l'associació un conveni de col·laboració «amb el qual estenem la mà a les persones més vulnerables per a promoure les seues capacitats i transformar amb això la societat»

La Diputació de Castelló ha donat el seu vistiplau el conveni de col·laboració amb l’associació ‘Granja-Hogar El Rinconet’, la Fundació Caixa Castelló, Cocemfe i l’Ajuntament de Vilafamés per al manteniment del servei de transport adaptat de l’alumnat del centre d’atenció de persones amb discapacitat ‘El Rinconet’ de Vilafamés. El president José Martí ha donat validesa amb la seua firma a l'acord, pel qual la corporació proveirà a l'entitat amb 22 mil euros per a aquesta fi.

El president de la Diputació ha explicat que la naturalesa d’aquest conveni «és la pròpia del que s’espera d’una institució pública progressista, la d’estendre la mà a les persones més vulnerables per a promoure les seues capacitats i transformar amb això la societat». Del conveni es desprén que totes les parts implicades aportaran la seua part per a garantir i facilitar a l’alumnat de la Granja-Hogar el transport des de les seues localitats d’origen fins al mateix emplaçament del centre. El servei donarà cobertura a residents en Almassora, Borriol, Castelló, la Pobla Tornesa, Vilafamés i Vila-real.

Per la seua part, la vicepresidenta i titular de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, «assegurar l’assistència i el transport a centres com 'El Rinconet' quan els seus familiars no poden efectuar-la és indispensable perquè totes i tots els usuaris milloren en qualitat de vida i autonomia personal i, això és, sense dubte, una motivació per a aquesta Diputació i per a l'àrea de Benestar Social».

Amb la quantitat assignada es finançaran despeses que contribuïsquen al manteniment del servei, com ara els honoraris del personal adscrit al servei, l'aportació empresarial a la Seguretat Social, el combustible i la reparació i manteniment de vehicles, entre altres conceptes.

Pujar