Castellano

Compromís adverteix que "la falta de previsió del PSOE pot deixar Vilafamés sense personal turístic en temporada alta"

  • Des de la coalició consideren un error que aquest pont del 9 d’Octubre i el Pilar "ja no s'haja prestat servei turístic en un dels municipis més bonics d'Espanya”

  • Els valencianistes recorden que "el PSOE va decidir al juny amortitzar la plaça pel que l'actual guia, de vacances prèvia a la seua marxa, deixarà el lloc de manera imminent"

  • Compromís estarà vigilant per a evitar que la privatització del servei "decidida pel PSOE" supose un increment dels costos per al municipi

La portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Vilafamès, Ana Andrada, ha reclamat a l'Ajuntament “previsió per a no deixar a Vilafamés sense tècnic turístic massa temps”. Andrada ha fet aquesta petició davant la imminent finalització del contracte de l'actual tècnica turística, a causa de la "decisió del PSOE d'amortitzar aquesta plaça".

De fet, segons la formació valencianista, "el cessament de la guia turística és tan imminent que el municipi la persona que ocupa el lloc ja ha sol·licitat les vacances pendents, per la qual cosa, de facto, el municipi ja no compta amb aquest servei i, de fet, no s'ha pogut prestar durant el passat pont del 9 d’Octubre i del Pilar, dates de plena ocupació en la localitat".

Davant la urgència de prestar el servei turístic, des de Compromís requereixen al Consistori celeritat i previsió i insten a explicar en què tràmit es troba la contractació d'una empresa que s'encarregue del servei. En aquest sentit, Compromís anuncia que "estarà vigilant sobre quant més li costarà al municipi la privatització d'aquest servei".

Des de Compromís han recordat que "la falta de previsió del Consistori en matèria turística també ha generat gran confusió entre els turistes del municipi, ja que la Sala Quatre Cantons llueix des de fa mesos els logotips de la Tourist Info i de l'Agència Valenciana de Turisme però encara no es presta el servei allí".

Pujar