Castellano

Blanch (PSPV-PSOE) destaca l'esforç de la Generalitat Valenciana per reforçar l'atenció primària

Blanch (PSPV-PSOE) destaca l'esforç de la Generalitat Valenciana per reforçar l'atenció primària
  • El secretari general provincial mostra la seua satisfacció per la licitació d'una "demanda històrica" com és el nou Consultori Auxiliar de Vilafamés

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha destacat l'esforç que està duent a terme el Consell de Ximo Puig per reforçar l'atenció primària i les seues infraestructures. "Amb la pandèmia hem vist, més clar que mai, la importància dels centres de salut", ha afirmat el dirigent socialista, qui ha assenyalat que "hem de continuar treballant per a millorar els centres d'atenció primària, perquè són la primera línia d'assistència i els qui més han sofert durant aquest any i mig".

En aquest sentit, Blanch ha mostrat la seua satisfacció per la publicació de la licitació del nou Consultori Auxiliar de Vilafamés que ha qualificat de "reivindicació històrica dels veïns i veïnes". A més, el secretari general provincial ha posat en valor el treball de l'equip de govern i ha afirmat que "tot i les dificultats, els i les socialistes de Vilafamés no han deixat de treballar i hem de reconéixer el seu esforç i la seua perseverança".

Per a Blanch, també és necessari destacar l'obertura del centre de salut del Raval Universitari i l'inici en la construcció del centre de salut del Carrer Herrero, tots dos en Castelló de la Plana, que "ajudaran a canalitzar la gran demanda de serveis sanitaris en la capital de la nostra província". A més, ha fet referència a la importància de la licitació del nou centre de salut de Vinaròs i ha afirmat que "contribuirà a reforçar la magnífica tasca que du a terme el personal sanitari en l'Hospital Comarcal, un punt de referència per als municipis del Baix Maestrat".

Per aquest motiu, Blanch ha reconegut el gran treball de la Conselleria de Sanitat afirmant que "és necessari continuar en eixa direcció, apostant per recuperar els serveis previs a la pandèmia, així com ampliar i millorar tant la qualitat assistencial com les infraestructures i poder donar solució a les necessitats de la ciutadania". "Com sempre hem fet els i les socialistes, escoltar els nostres veïns i veïnes i passar de les paraules als fets per millorar la seua qualitat de vida", ha assenyalat el dirigent socialista.

Pujar