elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real suma un nou recurs turístic: Inmersión Villarreal obri les portes del museu del submarí groc

Vila-real suma un nou recurs turístic: Inmersión Villarreal obri les portes del museu del submarí groc
  • Immersió Villarreal recrea la trajectòria del club des dels seus humils inicis fins a la seua actual posició com a referent del futbol espanyol i europeu

El Vila-real CF ha anunciat l'obertura al públic d'Inmersión Villarreal, una apassionant experiència que permetrà als aficionats endinsar-se en la història, identitat i valors del club.

A partir del divendres 24 de maig, els visitants podran gaudir d'un viatge audiovisual i interactiu per les diferents sales tematizadas del museu oficial, situat en l'Estadi de la Ceràmica.

Un recorregut per la història del Submarí Groc

Inmersión Villarreal recrea la trajectòria del club des dels seus humils inicis fins a la seua actual posició com a referent del futbol espanyol i europeu. Els aficionats podran reviure moments històrics, conéixer a les seues llegendes i descobrir els valors que han fet del Vila-real CF un club únic.

Inmersión Villarreal no és només un museu, sinó una experiència completa que inclou un fascinant recorregut guiat per l'Estadi de la Ceràmica. Els visitants podran descobrir els llocs més emblemàtics de l'estadi, com el vestuari local, la sala de premsa o la zona de calfament.

Benlloch: “És un magnífic regal per a la ciutat en el 750 aniversari”

A la presentació han assistit el president del Vila-real CF, Fernando Roig, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, el director general de Mediapro Xperiences, David Xirau, i altres autoritats com el vicepresident de la Diputació de Castelló, Héctor Folgado, i el diputat d'Esports, Iván Sánchez.


Benlloch ha destacat que el nou projecte del museu 'Inmersión Villarreal' és un "magnífic regal per a la ciutat de Vila-real l'any del 750é aniversari de la fundació".

Benlloch ha incidit que este museu és una sinergia més en el "treball conjunt que duem a terme des de l'Ajuntament i el club per a la transformació de l'Estadi de la Ceràmica i de la ciutat".

Benlloch ha agraït al president, Fernando Roig, així com al conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, i a tota la directiva del club l'aposta per a convertir l'Estadi de la Ceràmica en un referent i un pol neuràlgic per a la ciutat.

També ha agraït el treball de l'Arxiu Municipal, que ha aportat documents i peces per al museu.

MÉS FOTOS
Vila-real suma un nou recurs turístic: Inmersión Villarreal obri les portes del museu del submarí groc - (foto 2)
Vila-real suma un nou recurs turístic: Inmersión Villarreal obri les portes del museu del submarí groc - (foto 3)
Vila-real suma un nou recurs turístic: Inmersión Villarreal obri les portes del museu del submarí groc - (foto 4)
Pujar