elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real revela els concerts de Mare de Déu de Gràcia amb Mago de Oz com a plat fort

Vila-real revela els concerts de Mare de Déu de Gràcia amb Mago de Oz com a plat fort
  • La proposta musical de la Junta de Festes inclou també les actuacions de Fórmula Abierta, Juan Bau, tribut a Raffaella Carrà o l'orquestra Mònaco Party

MÉS FOTOS
Vila-real revela els concerts de Mare de Déu de Gràcia amb Mago de Oz com a plat fort - (foto 2)

La Junta de Festes ha donat a conéixer el cartell de concerts per a les pròximes festes de la Mare de Déu de Gràcia, que tindran lloc del divendres 30 d'agost al diumenge 8 de setembre. Entre les propostes musicals destaquen els mítics Mago de Oz o el grup valencià Bombai, a més de la popular cantant Jeanette, que actuarà al costat de Juan Bau per a tancar les festes patronals. Així mateix, el cartell inclou les actuacions de Fórmula Abierta, un tribut a la cantant italiana Raffaella Carrà, l'orquestra Mónaco Party i el XIII Festival Nacional de Balls de Saló.

La regidora de Festes, Miriam Caravaca, ha agraït el treball de la Junta de Festes, presidida per Toni Carmona, així com de la Comissió d'Espectacles, per a fer possible una proposta musical “variada, amb grups de diferents estils i per a tots els públics”. A més, la regidora ha subratllat que “malgrat les dificultats econòmiques del consistori, continuem apostant per concerts gratuïts perquè tota la ciutadania puga gaudir de la música durant les festes patronals”.

El grup Bombai serà el primer a actuar, el divendres 30 d'agost, en la plaça Major; el dissabte se celebrarà el XIII Festival Nacional de Balls de Saló i el diumenge 1 de setembre, també en la plaça Major, el tribut a Raffaella Carrà. Els concerts continuaran el dimecres 4 de setembre amb Fórmula Abierta i el dijous 5 de setembre serà el torn de l'orquestra Mónaco Party, que actuarà en el Recinte de la Marxa. Finalment, Mago de Oz es pujarà a l'escenari de la plaça Major el dissabte 7 de setembre i ja el diumenge tancaran el cartell musical els veterans Jeanette i Juan Bau, també en la plaça Major.

Pujar