1 d’octubre de 2020 1/10/20

C’s de Vila-real es reuneix amb FEPAC-ASAJA per a abordar les necessitats de l'agricultura en la província

C’s de Vila-real es reuneix amb FEPAC-ASAJA per a abordar les necessitats de l'agricultura en la província - (foto 1)
  • El portaveu, Domingo Vicent, demana “la rectificació de les noves dates per a la importació de cítrics des de Sud-àfrica”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, s'ha reunit amb la Federació d'Agricultors i Ramaders de la Província de Castelló (FEPAC-ASAJA) “per a abordar les necessitats de tots dos sectors en la zona”. “La nul·la competitivitat d'aquest sector respecte als seus competidors condueix a la urgència d'emprendre reformes per a una reconversió dirigida a la industrialització”, ha apuntat Vicent.

En aquest sentit, l'edil ha explicat que “la mentalitat dels professionals ha canviat fruit que cada vegada són més els joves els que trien el camp com a alternativa de treball o futur laboral, amb una finalitat més gestora i una mentalitat més oberta, per tant, cal treballar per a aprofitar els seus coneixements i la seua predisposició”. Així mateix, el regidor ha assenyalat que “no obstant açò, a curt termini la problemàtica principal i més immediata és la possible entrada massiva i descontrolada de cítrics del sud d'Àfrica, que pot pressionar a la baixa els preus, i provocar la proliferació de la 'taca negra' en els nostres cítrics, perjudicant la temporada”. Per açò, el portaveu ha anunciat que “C’s recolzarà en una declaració institucional en el pròxim ple la defensa de les nostres taronges”.

Pujar