elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real reedita les Jornades de l'Orgull Friqui amb més de 50 activitats en el Centre de Congressos

Vila-real reedita les Jornades de l'Orgull Friqui amb més de 50 activitats en el Centre de Congressos

    Vila-real reedita les Jornades de l'Orgull Friqui, un esdeveniment que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, i que va sorgir amb motiu del Dia mundial de l'Orgull Friqui, que es commemora el 25 de maig, i que coincideix amb l'estrena de la pel·lícula Star Wars en 1977.

    Enguany, les jornades, que arriben a la seua novena edició, s'han programat per als dies dissabte 17 i diumenge 18 de juny, en el Centre de Congressos, Fires i Trobades, on es realitzaran una sèrie d'activitats organitzades per Otakuonda, al costat d'altres entitats i associacions, enfocades a tota mena de públic. Els participants, que en anteriors edicions han arribat fins el miler de persones, tindran l'oportunitat d'aproximar-se a les cultures japoneses i del videojoc, entre altres. En total, l'organització ha previst més de 30 estands i més de 50 activitats, amb exposicions, concursos, activitats infantils, tallers i concerts.

    L'esdeveniment, amb entrada gratuïta, es desenvoluparà el dissabte 17, en horari de 10.00 a 20.00 hores, i el diumenge 18, en 10.00 a 19.00 hores.

    Pujar