elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real i Nules amb els agricultors: exigeixen mesures per a protegir el camp

Vila-real i Nules amb els agricultors: exigeixen mesures per a protegir el camp
  • Representants polítics de la Plana Baixa han participat en la manifestació celebrada aquest matí a València

Milers d'agricultors valencians han col·lapsat aquest matí a València per a exigir mesures que protegisquen el camp i als seus cultius davant la situació crítica que està travessant el sector.

Sota el lema ‘SOS: per la supervivència del camp valencià’, totes les organitzacions professionals agràries de la Comunitat Valenciana –LA VA UNIR de Llauradors i Ramaders, l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alacant-Joves Agricultors, la Coordinadora Llauradora del País Valencià (CCPV-COAG) i la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders del País Valencià (UPA-PV), s'han sumat a la proposta.

A la mobilització han acudit representants de diversos ajuntaments de la Plana Baixa com el portaveu de l'equip de govern de Vila-real, Javier Serralvo, el regidor d'Agricultura de Vila-real, José Ramón Ventura Chalmeta, i el regidor d'Agricultura de Nules, César Estanyol.

Els tres representants polítics han mostrat el seu suport a les reivindicacions dels agricultors. "És una reivindicació que també és nostra: garantir la pervivència del camp com el motor de passat, present i futur que ha de continuar sent", assenyalen.

Pujar