elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real lliura els diplomes als participants en les VII proves matemàtiques Canguret

Vila-real lliura els diplomes als participants en les VII proves matemàtiques Canguret
  MÉS FOTOS
  Vila-real lliura els diplomes als participants en les VII proves matemàtiques Canguret - (foto 2)
  Vila-real lliura els diplomes als participants en les VII proves matemàtiques Canguret - (foto 3)

  L'Ajuntament de Vila-real ha lliurat els premis i diplomes als alumnes de Vila-real que han participat enguany en les VII proves matemàtiques Canguret. La iniciativa, organitzada pel departament de Matemàtiques de l'IES Broch i Llop, posa a prova les habilitats matemàtiques de més de 3.000 alumnes de 1º i 2º de l'ESO d'un total de 48 centres de tota la Comunitat Valenciana i Catalunya.

  En l'examen, amb una durada de 45 minuts per a respondre les 18 qüestions plantejades, cada alumne utilitza un ordinador amb connexió a internet i només acabar ja coneix la seua puntuació. La competició és totalment gratuïta per als participants i compta amb el patrocini de l'Ajuntament, l'IES Broch i Llop i l'AMPA del centre.

  El regidor d'Educació, Eduardo Pérez; Joan Batalla, com a representant de la Fundació Caixa Rural, i la directora del centre, Lucía Adsuara, han lliurat els corresponents títols acreditatius als alumnes que han participat enguany.

  "Estem molt orgullosos dels nostres estudiants, que cada any demostren en aquestes proves que Vila-real és una ciutat plena de joventut i talent", indica Pérez, qui destaca el paper que realitza l'IES Broch i Llop, "així com de la resta de centres que presenten als seus alumnes a aquesta competició". La prova va nàixer en 2012 impulsada per un grup de professors amb la finalitat de crear una prova en línia per a alumnes de l'ESO.

  Pujar