elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real incorpora una nova màquina de fregat per a reforçar la neteja de carrers i places

Vila-real incorpora una nova màquina de fregat per a reforçar la neteja de carrers i places

    L'Ajuntament de Vila-real, a través del servei de neteja viària, incorpora una nova màquina de fregat que permetrà actuar en aquelles zones que precisen un tractament addicional per al seu correcte manteniment. Així les coses, aquesta novetat permetrà disposar en una mateixa jornada de tres agranadores i una fregadora, que serà d'especial utilitat en places i com a tractament addicional en la neteja per la caiguda de fruits o després de la realització d'esdeveniments.

    El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha supervisat el funcionament d'aqueixa nova maquinària, acompanyat pel responsable de serveis urbans de l'empresa PreZero, Julio Bel, el regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Energètica, Ecològica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, i el vicepresident de l'Associació de Veïns La Sénia, Bienvenido García Cano. Precisament ha sigut en aquest barri, a l'entorn de la plaça del Pou d’Amorós, on hui s'han realitzat les primeres proves. Madrigal ha destacat les millores introduïdes des de l'entrada en vigor del nou contracte de recollida de residus i neteja viària “que demostren que estem treballant dia a dia de la mà de l'empresa adjudicatària perquè els carrers i places de Vila-real estiguen en les millors condicions possibles”.

    Aquest equip de fregat s'integra dins dels equips de repàs que actuaran conjuntament amb tots els mitjans d'aigua, com són la cuba de gran capacitat, les hidro netejadores que focalitzen el tractament i pressió en taques difícils, així com les agranadores. Actualment s'estan realitzant proves de pressió de raspalls i proporcions de líquids de fregat mitjançant desgreixadors alcalins per a cada tipus de paviment que existeix a la ciutat, ja siga gres o ceràmic, porcellànics o de formigó.

    Pujar