8 d’agost de 2020 8/8/20

Vila-Real gaudeix d'una gran partida en l'individual sub23

Vila-Real gaudeix d'una gran partida en l'individual sub23 - (foto 1)
  • Jesús Sáiz és el primer finalista del XV Campionat Individual d'escala i corda sub-23

El Salvador Sagols de Vila-Real va acollir ahir de vesprada la primera de les semifinals del XV Campionat Individual d'Escala i Corda Sub23, amb una magnífica partida entre dos jugadors que apunten molt alt. Per una banda, amb samarreta blava, David Lostado, del CPV Baronia, jugador que està disputant ja partides anunciades de molt de nivell. D'altra banda, i de roig, l'actual campió d'aquesta competició, Jesús Sáiz, també del CPV Baronia.

Els dos jugadors vàren fer una gran partida, que es va resoldre per detalls en els últims prolegòmens d'una eliminatòria que acabava amb el resultat de 60 a 50 per a Jesús, que es converteix així en el primer finalistes d'aquesta edició i que té, ara, al seu abast, revalidar el títol aconseguit el passat any, y que a més, li donaria accés a disputar la prèvia del Campionat Individual Professional. Per la seua banda, David es despedeix de la competició amb el cap ben alt després d'haver deixat una boníssima imatge en la partida de semifinals.

El segon semifinalista eixirà de la partida que es dispuarà el pròxima dissabte (Pelayo - 16.30h) entre Carlos de Massalfassar i Àlex del CPV Marquesat. La final es disputarà el dia 9 de febrer al trinquet municipal de La Pobla de Vallbona.

Pujar