elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real fomenta l'interés per la ciència entre els alumnes de Secundària amb la Jornada de la Ciència i la Innovació

Vila-real fomenta l'interés per la ciència entre els alumnes de Secundària amb la Jornada de la Ciència i la Innovació
  MÉS FOTOS
  Vila-real fomenta l'interés per la ciència entre els alumnes de Secundària amb la Jornada de la Ciència i la Innovació - (foto 2)
  Vila-real fomenta l'interés per la ciència entre els alumnes de Secundària amb la Jornada de la Ciència i la Innovació - (foto 3)
  Vila-real fomenta l'interés per la ciència entre els alumnes de Secundària amb la Jornada de la Ciència i la Innovació - (foto 4)
  Vila-real fomenta l'interés per la ciència entre els alumnes de Secundària amb la Jornada de la Ciència i la Innovació - (foto 5)

  Vila-real ha celebrat hui la Jornada de la Ciència i la Innovació dins del programa d'activitats organitzades amb motiu del Dia de la Ciència, que se celebra en el mes de novembre. Les activitats han estat dirigides als alumnes de Secundària amb l'objectiu de despertar l'interés per la ciència i la tecnologia i promoure les vocacions científiques. La jornada ha comptat amb tres ponències a la sala d'actes de la UNED a càrrec del professor d'Història i Geografia Juan Martínez Royo, i els doctors en Ciències Químiques Jesús Mª Rincón i Pío Callejas. A més a més, s'han realitzat tallers de química, ceràmica, robòtica i mobilitat al jardí de les Dominiques. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat els tallers i ha compartit l'experiència amb els alumnes, acompanyat pel regidor de Ciència, Innovació i Universitats, Eduardo Pérez Arribas, i la regidora d'Educació, Aida Beteta.

  Pujar