elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real dona la benvinguda al cicle de música clàssica 2024  amb el concert de música de cambra de la formació Neopercusión

Vila-real dona la benvinguda al cicle de música clàssica 2024  amb el concert de música de cambra de la formació Neopercusión

  Com cada any, Vila-real aposta per la cultura i per aproximar la música clàssica a tots els públics, tant melòmans com nouvinguts a aquest estil musical a través del Cicle de Música Clàssica de 2024 que organitza la Regidoria de Cultura i Tradicions de la mà de l'associació cultural Crea Escena. D'ací a desembre, un total de cinc propostes buscaran captivar a tota aquella persona que desitge endinsar-se i gaudir d'aquest estil musical.

  El primer concert del cicle se celebrarà aquest diumenge 14 d’abril i servirà com a presentació del programa. Serà a les 19.00 hores i estarà a càrrec de Neopercusión, una formació musical que des de l’any 1994 atrau cada dia a un públic més ampli gràcies a les seues propostes escèniques, originals, noves i úniques en el panorama musical. A través de la seua especialitat, la percussió, l’agrupació s’ha convertit en una peça clau en la interpretació de la música contemporània amb la mescla de l’ús de noves tecnologies, el vídeo, nous formats escènics juntament amb una gran varietat d'estils musicals: contemporània, intuïtiva, performance, teatre musical contemporani, clàssica, òpera contemporània, etc.

  El 25 de maig, a les 19.30 hores, tindrà lloc la pròxima funció, on el vila-realenc Josep Gil dirigirà a l’orquestra Art Creare. Ja als últims mesos de l’any arribarà un seguit d’actes com el del 26 d’octubre a les 19.00 hores, quan es representarà l'òpera La traviata en el format d’òpera gurmet que tant d'èxit ha aconseguit per tota la Comunitat Valenciana. D’altra banda, els dies 8 i 9 de novembre cicle continuarà amb una jornada dedicada als escolars en la que, un any més, Música Ma(g)estro farà gaudir a tota la família més si cap gràcies a la incorporació d’un taller musical.

  Cal destacar que totes les activitats es duran a terme a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner llevat del ja habitual concert de Sant Esteve, que, com cada 26 de desembre, es realitza a l'església Arxiprestal i que tancarà aquest cicle de música clàssica 2024.

   

  Pujar