elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs de Vila-real demana reforçar la desinfecció del cementeri abans i durant Tot Sants

Cs de Vila-real demana reforçar la desinfecció del cementeri abans i durant Tot Sants
  • El portaveu, Domingo Vicent, presenta a la regidora Rosario Royo una sèrie de mesures per a la Festivitat del 1 de Novembre

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat "reforçar la desinfecció del cementeri abans i durant la festivitat de Tots els Sants". En aquest sentit, l'edil ha manifestat que "ja que no hi haurà controls d'aforament, només en la missa, és important la neteja contínua del camp sant durant el dia, especialment dels elements comuns, passamans o escales i la zona d'entrada-eixida". "Quant a això últim, seguint el protocol de la Generalitat, sol.licitem al bipartit que estudie habilitar una entrada i eixida diferents", ha assenyalat Vicent. 

Així, el regidor ha defensat "establir una única direcció, tal com es farà ja en Santa Catalina, a proposta de Cs, per a garantir les distàncies". "Una altra mesura que considerem necessària és l'ampliació de l'horari tant d'aqueix dia com els previs amb la finalitat d'evitar aglomeracions, ja que a més enguany el dia 1 és diumenge i això provocarà que s'acoste encara més gent", ha afegit el regidor. Igualment, Vicent ha proposat que "es donen les màximes facilitats a les floristeries perquè puguen desenvolupar la seua activitat i donar servei amb la major seguretat i normalitat possible, així com que el protocol arribe com més prompte millor als veïns, els quals ja ens han fet arribar els seus dubtes sobre aquest tema". 

Finalment, el portaveu ha assegurat que "en un any on molts vila-realencs han perdut als seus sers estimats per la pandèmia o durant aquesta, aquesta festivitat és més especial i emotiva que mai, per això hem de garantir que aquesta siga possible".

Pujar