elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real convoca la gala anual per a premiar als corredors del circuit de carreres populars de 2022

Vila-real convoca la gala anual per a premiar als corredors del circuit de carreres populars de 2022

    El Servei Municipal d’Esports ultima una nova edició de la Gala del circuit de carreres populars com a colofó a la temporada i en la qual es reconeixerà als corredors i corredores que han completat les proves de 2022. La cita tindrà lloc aquest dijous, 2 de febrer, a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, i servirà també per a presentar el circuit de carreres populars que el SME ha preparat per a 2023.

    El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha agraït la col·laboració de les institucions que col·laboren amb l’SME per a impulsar les cites esportives del circuit, així com la resposta dels corredors i corredores a les huit proves que s'han desenvolupat entre maig i desembre de 2022; en total, s'han comptabilitzat 1.257 participants, dels quals el 35,9% han sigut dones i el 64,1% homes. A més, ha destacat de manera especial als 58 finishers, participants que han aconseguit finalitzar almenys set de les huit carreres del circuit. “Aquest 2022 ha sigut un any molt especial per a aquest circuit de carreres perquè per fi hem pogut recuperar la normalitat després de la pandèmia”, afirma l'edil, qui afig que “el circuit ens ajuda a continuar promovent l'esport com a salut, sense oblidar el vessant solidari, ja que totes les carreres han recaptat fons per a una bona causa”.

    El circuit de carreres populars de l’SME va arrancar el 8 de maig amb el 5K V Carrera popular Moviment Consolació i va continuar amb la 5K ASFID nocturna, el 28 de maig; el 18 de juny, el 6K Carrera per parelles del Cèltic Submarí; el 2 de juliol, 5K Carrera nocturna de Creu Roja; el 17 de setembre, 5K Carrera solidària 200 anys Rosarieres; 23 d'octubre, 5K del Servei Municipal d’Esports; 13 de novembre, 5K Carrera solidària Lluïsos; i va finalitzar el 30 de desembre amb la Sant Silvestre Vila-real del Club Triatló Vila-real.

    Pujar