elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real no avalarà cap modificació de crèdit de romanents que excloga els convenis amb les entitats socials

  • El portaveu popular lamenta que el govern haja presentat de manera unilateral dos expedients de crèdits per valor de 6,7 milions d'euros “en el qual no apareix cap conveni amb associacions que presten un servei essencial de primera necessitat”

El Partit Popular de Vila-real ha comunicat que no avalarà amb el seu vot favorable cap modificació de crèdit que excloga els convenis amb les entitats socials de la ciutat, que s'han d'incorporar d'aquesta manera al pressupost prorrogat. “No concebem que es deixe fora a les entitats que presten un servei essencial i de primera necessitat”. “Des del PP entenem que aquestes han de ser les primeres associacions que disposen del seu conveni”, ha indicat el portaveu popular, Adrián Casabó.

“El govern socialista ha fet una proposta de dos expedients de crèdits extraordinaris per valor de 6,7 milions d'euros per a incorporar romanents en el qual només ha plantejat incloure nou convenis amb entitats de la ciutat, deixant-se fora a tots els col·lectius de caràcter social que donen una resposta essencial per a cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania”, ha explicat Casabó.

“Si s'esgoten els romanents, existeix el risc que aquestes entitats no puguen disposar de conveni enguany, ja que hui dia no tenim ni tan sols un esborrany del pressupost de 2024 i, per tant, no és clar que el govern socialista en minoria siga capaç d'aprovar un pressupost per a aquest exercici”, ha insistit el portaveu popular.

“Benlloch rebutja l'oferiment de diferents grups per a estudiar un expedient que permeta fer efectiu aquests pagaments com més prompte millor. Davant aquest oferiment de diàleg, Benlloch ha anunciat que convocarà un ple intentant imposar el seu criteri sense escoltar ni dialogar amb ningú, com és ja de costum en els tretze anys del seu govern”, ha conclòs Casabó.

Pujar