elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real activa un nou contracte per a avançar en la reparació de voreres i la millora de l’accessibilitat en la via pública

Vila-real activa un nou contracte per a avançar en la reparació de voreres i la millora de l’accessibilitat en la via pública
  • Els primers treballs d'adequació s'han executat en la plaça Sant Ferran

MÉS FOTOS
Vila-real activa un nou contracte per a avançar en la reparació de voreres i la millora de l’accessibilitat en la via pública - (foto 2)

La Regidoria de Serveis Públics ja té en marxa el nou contracte del servei d'obres per al manteniment, entre altres, de les voreres i calçades així com per a la supressió de barreres arquitectòniques en la via pública. Una contractació que permetrà donar una resposta més àgil a les necessitats de manteniment i sobretot continuar avançant en la millora de l'accessibilitat en el nucli urbà. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha valorat la importància de comptar amb aquest servei per a poder assegurar un estat òptim de les infraestructures. De fet, després de la formalització del contracte, en aquests dies ja s'han escomés obres de reparació de la vorera en la plaça Sant Ferran. Així mateix, en breu està prevista una altra actuació al carrer Cordó, per a la reparació d'escocells així com per a la realització d'algunes millores en la vorera del tram entre la cantonada del carrer Sant Joan Bosco i el carrer Ermita.

Quant a la supressió de barreres arquitectòniques, el regidor subratlla la intenció de realitzar una intervenció en l'encreuament entre els carrers Michalovce i Riu Ebre. “Malgrat les dificultats econòmiques de l'Ajuntament, garantir els serveis públics és una prioritat per a l'equip de govern; per aquest motiu, comptar amb aquest servei és imprescindible per a assegurar el manteniment de la ciutat i sobretot atendre com més prompte millor qualsevol reparació en la via pública”, explica Xus Madrigal.

Cal assenyalar que el servei d'obres per al manteniment, conservació i reparació de voreres i calçades, barreres arquitectòniques, parcs i jardins i infraestructures d'enllumenat públic i telecomunicació és un contracte valorat en més de 600.000 euros que s'ha dividit en quatre lots per a la seua adjudicació. Així, l'empresa Becsa s'encarregarà de les actuacions d'obres per al manteniment, conservació i reparació de voreres i calçades (185.373 euros anuals).

El servei d'actuacions d'obres per al manteniment, conservació i reparació de barreres arquitectòniques ha sigut adjudicat a Urvisa Cuatro per import de 182.530 euros. L'empresa Durantia ha resultat adjudicatària de les actuacions d'obra per al manteniment, conservació i reparació de parcs i jardins, amb un cost de 140.924 euros anuals. Finalment, el servei d'actuacions d'obres per al manteniment, conservació i reparació d'infraestructures d'enllumenat públic i telecomunicació correspondrà a Jujosa (93.974 euros).

La durada del contracte és de dos anys prorrogable fins un màxim de quatre anys. 

Pujar