elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real activa un contracte de 60.000 euros per a treballs de manteniment en els col·legis públics de la ciutat

Vila-real activa un contracte de 60.000 euros per a treballs de manteniment en els col·legis públics de la ciutat

    L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Serveis Públics, activa un contracte especial per a dur a terme actuacions de manteniment dels col·legis públics de la ciutat a fi de donar resposta amb la major agilitat i eficàcia possibles a les demandes dels centres educatius. El contracte, que arranca aquest mes de juliol, ascendeix a 60.000 euros i contempla la realització de treballs de lampisteria i sanejament, electricitat, obra de paleta, pintura, fusteria o serralleria, entre altres, en funció de les necessitats detectades en cada instal·lació educativa. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, detalla que el gruix dels treballs de manteniment es realitzarà durant aquests mesos d'estiu aprofitant les vacances escolars, per a evitar molèsties en el desenvolupament de les classes i que els col·legis estiguen a punt per a l'arrancada del pròxim curs.

    “Vull agrair la col·laboració dels directors i directores dels centres educatius, els qui ens han traslladat les mancances o necessitats de manteniment que han detectat després de tota l'activitat d'aquest curs”, apunta el regidor. “Amb l'adjudicació d'aquest contracte per valor de 60.000 euros tractarem d'atendre el màxim nombre d'incidències possible, tenint en compte les limitacions econòmiques de l'Ajuntament”, assenyala Madrigal, qui també ha agraït la comprensió per part dels responsables educatius.

    El contracte inclou el manteniment de les instal·lacions dels 11 col·legis d'Infantil i Primària públics de la ciutat, entre els quals està també el centre d'educació especial La Panderola, a més del centre d'educació infantil El Solet i les instal·lacions del centre associat de la UNED.

    Pujar