elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real acomiada a Mosen Guillermo, fill Adoptiu que deixa un llegat de bondat i dedicació als altres

Pare Guillermo Sanchís
Pare Guillermo Sanchís
  • La capella ardent està situada en la parròquia de Santa Sofía. El funeral serà el dijous 5 d'octubre i les seues restes descansaran a Picassent, la seua localitat natal

Vila-real està de dol. El Pare Guillermo Sanchís, Fill Adoptiu de Vila-real, ha mort als 86 anys, deixant un llegat etern de bondat, dedicació als més necessitats, exemple de fe i passió per Vila-real.

Per voluntat pròpia, i d'acord amb la família, la parròquia, el bisbat i l'Ajuntament, l'església que ell mateix va construir i a la qual va dedicar la vida, Santa Sofia, acollirà la capella ardent. Fins allí s'emportaran les banderes oficials i llibre oficial de condolences, perquè tots els vila-realenses que vulguen puguen expressar la seua pesar i reconeixement a qui tant va fer per aquesta ciutat.

Horari de la capella ardent i funeral

Està oberta en la parròquia de Santa Sofia des de les 11.30 fins a les 20.00 hores d'aquest dimecres i el dijous de 9.30 a 10.30 hores.

A les 11.00 hores del dijous 5 d'octubre, el bisbe Casimiro López oficiarà el funeral en el mateix temple parroquial.

Per voluntat de pare Guillermo, el seu cos es traslladarà posteriorment a Picassent, el seu municipi natalici, per a ser enterrat al costat de la seua mare.

L'alcalde ha decretat tres dies de dol oficial, des de hui fins al divendres. Les banderes oficials onegen a mis pal.

Pujar