elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIDEO | Càrrega policial contra afeccionats de la Reial Societat a Vila-real

Càrrega policial contra afeccionats de la Reial Societat a Vila-real
Càrrega policial contra afeccionats de la Reial Societat a Vila-real
  • Cinc persones van ser detingudes per la Policia Nacional i vuit expulsats del camp

El partit entre el Vila-real CF i la Reial Societat que es va disputar aquest cap de setmana a Vila-real va acabar amb una important càrrega policial contra un grup conflictiu d'afeccionats de l'equip donostiarra.

Segons ha informat la Policia Nacional a elperiodic.com, es tractava d'un grup nombrós format per 40 persones i amb antelació al partit ja van rebre l'"avís" que estigueren "previnguts" per si ocorrien incidents.

En el moment en el qual els antidisturbis s'acostaven fins al camp, es van trobar a aquest grup d'afeccionats de la Reial Societat en els voltants de l'Estadi de la Ceràmica amb bengales i llançant cadires. No obstant això, els agents van continuar la seua marxa i no van intervenir en aqueix moment, encara que sí que es queden en els accessos del camp per a impedir-los l'entrada.

El vídeo en el qual s'observa la càrrega policial va succeir en el moment en què els antidisturbis estaven en ple dispositiu perquè els afeccionats donostiarres no entraren al camp.

Com a conseqüència, cinc persones van ser detingudes per desordres públics, es van alçar onze actes i vuit van ser expulsats.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar