8 d’agost de 2020 8/8/20

La IV UnbrokenRace bat rècords amb quasi 800 participants que es mesuraran en un espectacular circuit en el Termet

La IV UnbrokenRace bat rècords amb quasi 800 participants que es mesuraran en un espectacular circuit en el Termet - (foto 1)

    El paratge del Termet de Vila-real acollirà aquest dissabte la quarta edició de la UnbrokenRace, una trepidant carrera d'obstacles que s'ha guanyat un lloc privilegiat en el calendari de competicions del Servei Municipal d’Esports. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat l'esdeveniment acompanyat per l'organitzador de la UnbrokenRace Vila-real, Óscar Blázquez.

    Serralvo ha explicat que la carrera “ja s'ha convertit en un referent” i la prova d'això és que “pràcticament hem duplicat el nombre d'atletes respecte a la primera edició que es va celebrar a Vila-real”. Així, segons les dades apuntades pel regidor, s'ha passat de les aproximadament 400 inscripcions de 2016 a les prop de 800 per a l'edició d'aquest dissabte, que ha aconseguit el sostre de participants possible.

    En opinió de Serralvo, “la gent té ganes de vindre a Vila-real i de participar en la nostra oferta esportiva però sobretot de gaudir de la meravella que suposa l'entorn del Termet, que converteix aquest esdeveniment en una carrera espectacular”. De fet, Óscar Blázquez, organitzador de la UnbrokenRace Vila-real constata que l'entorn del Millars i el paratge del Termet de Vila-real “fan que aquesta carrera siga màgica”. A més, ha agraït l’esforç del Servei Municipal d’Esports i la Policia Local per a fer possible aquesta cursa.

    La UnbrokenRace, una de les carreres d'obstacles més exigents i vistoses que existeixen, arrancarà a les nou del matí d'aquest dissabte i els participants hauran de superar un complex circuit d'obstacles i proves per a mesurar la seua capacitat de resistència. En total, es preveu la participació de prop de 800 atletes, que aniran prenent l'eixida cada 15 minuts en diferents categories.

    Pujar